mixalopoulos-logo

Συνεργείο

Με την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και την έγκυρη διάγνωση οποιουδήποτε προβλήματος, αποφεύγετε μελλοντικές δυσκολίες 
και δαπανηρές καταστάσεις.

audi
vw
skoda
seat
Στη Michalopoulos Vag Group φροντίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας αυτοκινήτων και σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και θα παραλάβετε το όχημά σας πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης, που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Αντίθετα από άλλα συνεργεία, που λειτουργούν «διεκπεραιωτικά», εμείς δημιουργούμε με τους πελάτες μας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες μας. Σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, δε θα σας υποβάλλουμε σε καμιά ταλαιπωρία ή οικονομική «αιμορραγία», και δε θα σας βάλουμε ποτέ σε περιπέτειες, όσο είστε στο δρόμο. Ελάτε λοιπόν, να δείτε τον υπερσύγχρονο χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά.

Υπηρεσίες γενικού σέρβις (Service)

  • Αντικατάσταση λαδιών για την σωστή λίπανση του κινητήρα και των επιμέρους κινούμενων εξαρτημάτων.
  • Αντικατάσταση φίλτρου λαδιού ώστε το λιπαντικό να διατηρείται σε άριστη κατάσταση έως την επόμενη αλλαγή
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα για την βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα, την βελτίωση της οικονομίας καυσίμου και την παρεμπόδιση εισαγωγής σωματιδίων σκόνης στο εσωτερικό του κινητήρα.
  • Αντικατάσταση φίλτρου βενζίνης
  • Έλεγχος και αντικατάσταση βαλβολίνης στο σασμάν
  • Αντικατάσταση μπουζί έτσι ώστε να μπορεί το αυτοκίνητο να αποδίδει το μέγιστο διατηρώντας τα επίπεδα οικονομίας καυσίμου σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Διαγνωστικός έλεγχος με ψηφιακές συσκευές

Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα, εξοπλισμό και εργαλεία για την σωστή διάγνωση του αυτοκινήτου σας, που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του προσωπικού μας, προσφέρουν ασφάλεια και εγγύηση για εσάς και για το αυτοκίνητό σας. Οι βλάβες των αυτοκινήτων συνήθως φαίνονται στις αντίστοιχες ενδείξεις του πίνακα οργάνων, αλλά απαιτούν ενδελεχή έλεγχο με την χρήση των συστημάτων τεχνολογίας και το βιβλίο οδηγιών (manual) κάθε κατασκευαστή.
synergeio 3synergeio
episkeves 4episkeves 3

Επισκευές

Πραγματοποιούνται επισκευές και αντικαταστάσεις ανάλογα την περίπτωση σε όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά ανάλογα με την περίπτωση και ύστερα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Αναλυτικότερα όσον αφορά τα επιμέρους συστήματα του αυτοκινήτου σας:

Κινητήρας αλλαγή ή επισκευή σε επιμέρους σημεία εξαρτήματα και ανταλλακτικά:
Βαλβίδες εισαγωγής, βαλβίδες εξαγωγής, καπελότα, εκκεντροφόρος, λουριά, ιμάντας εκκεντροφόρου, πιστόνια, καθρέφτης, γρανάζια, ωστήρια, κοκοράκια, φλάντζες, σωληνάκια υψηλής και χαμηλής πίεσης. Επίσης αλλαγή σε αισθητήρες, καθαρισμός ή αντικατάσταση μπεκ, τουρμπίνας, έμβολα, στροφαλοφόρος, ελατήρια και πολλά άλλα.
Πραγματοποιείται επιπρόσθετα γενική επισκευή, ρεκτιφιέ, αλλαγή στο καπάκι, αλλαγή σε τσιμούχες και φλάτζες.

Σύστημα μετάδοσης:
Επισκευή ή αντικατάσταση σασμάν, γρανάζια, δίσκο πλατό, χελώνας, διαφορικού, κιβωτίου ταχυτήτων, αλλαγή σε ημιαξόνια φούσκες ημιαξονίων και λοιπά εξαρτήματα.

Σύστημα ανάρτησης:
Αναρτήσεις, αμορτισέρ και ελατήρια σκληρά, μέτρια, μαλακά ανάλογα τον τύπο του αυτοκινήτου και τις επιθυμίες του κατόχου.

Σύστημα διεύθυνσης:
Υδραυλικό τιμόνι, κρεμαριέρα, συνεμπλόκ, τσιμούχες , ακρόμπαρα, ρολεμάν λοιπά υγρά.

Σύστημα ψύξης:
Θερμοστάτες, ψυγείο νερού, ψυγείο αέρος, ψυγείο λαδιού, παραφλού, σωληνάκια, τσιμούχες κλπ.

Σύστημα πέδησης:
Φρένα, τακάκια, φερμουίτ, ABS, σωληνάκια υψηλής πίεσης, αισθητήρες, υγρά φρένων και άλλα.

Σύστημα εξάτμισης:
Εξατμίσεις, πολλαπλές, αισθητήρας Λάμδα.

Σύστημα Εξαερισμού καμπίνας επιβατών:
Aircondition , καλοριφέρ, κλιματισμός, φρέον και φίλτρα καμπίνας.

dinatotita-plhromis-service-auto-se-6-doseis
Copyright © 2020 Vaggroup | Powered by
Bluemind.gr
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram